• Câu lạc bộ đêm Prague - AAA Exclusive Club, Night club, Cabaret, Cộng hòa Séc - 1
Bar reconstruction completed. Bar fully open again. We look forward to seeing you.

Don't miss: FREE ENTRY and charming sexy girls
!!! Special offer 2+1: Every third DRINK for FREE. Every Sunday, Monday, Tuesday and Wednesday !!!

Air-conditioned bar and rooms

Diễn đàn

AAA Exclusive Club Praha bảo lưu đặc quyền xóa một quảng cáo không rõ ràng, thô tục hoặc vô nghĩa.

Seznam příspěvků

Dobrý večer, Richarde. Dneska jsou v klubu dívky- Anna, Cindy, Tereza, Stella, Molly, Gabriela, Nina a Diana. Zítra jsou v klubu dívky- Diana, Natasha, Sofie, Honey, Linda, Vicky, Michelle, Nina, Molly a Renáta...

AAA EXCLUSIVE CLUB4.1.2026 21:07:53

Dobrý večer, prosím které slečny jsou v klubu dnes a zítra, tedy v neděli a pondělí večer, děkuji.

Richard4.1.2026 20:50:41

Dobrý den Míro, tak nejlepší je, to řešit hned, zavolat na klubové číslo a říct, co je za problém.

AAA EXCLUSIVE CLUB2.1.2026 00:21:38

Dobrý den,děkuji za odpověď ikdyz byla o ničem.zeptam se kamaráda,snad nevím,zda bude vedet(snad ano).ale rádi bychom věděli,hlavně já,pokud by se to zase stalo i mě, jak postupovat?ta namyslenost a drzost te slečny byla hrozná.deluji za konkrétní napsání postupu.Treba to pomůže i ostatním,pokud se tak děje a nehlásí se to.

Mira1.1.2026 23:07:04

Dobrý večer Míro, tahle situace nás velmi mrzí a standardní to určitě není... Nepamatujete si, jak se slečna jmenovala, popř. jak vypadala?

AAA EXCLUSIVE CLUB1.1.2026 20:42:50

Zdravíme Frankie, v pátek bude v práci Amy, Natálka, Honey, Kaira, Grace, Linda, Cindy, Michell, Nika, Sabina, Kira, Vali, Molly, Renata, Viky.. V sobotu bude Amy, Anna, Natálka, Honey, Kaira, Grace, Nika, Tereza, Sabina, Veronika, Kira, Vali, Stella, Molly, Renata, Viky, Nina.

AAA EXCLUSIVE CLUB1.1.2026 20:25:41

Zdravíme, rádi bychom se u Vás zastavili tento pátek anebo sobotu. Které slečny budou prosím v klubu? Šťastný nový rok všem.

Frankie1.1.2026 12:15:58

Dobrý den do clubu.opravdu se stává,že když chce člověk doprovod mimo club(hotel) a za platí se určitý čas,tak,že slečna když už přide,tak se otrávená,mám hloupé řeči a ani se nesvlíkne donaha?a pak peníze v trapu a slečná má s klienta srandu?Tohle se stalo kamarádovi před časem a bylo mu trapné,hned jet do clubu a chtít zpět peníze.Takže můj dotaz je,zda a jak se dá spolehlivě domluvit doprovod mimo club,aby se nestalo,co jsem popsal a slečně si neřekla něco ve stylu:hlavně zaplat a at jsem hned pryč.budu rád za vysvětlení.Jinak pěkný poslední den v roce.

míra31.12.2025 19:03:37

Dobrý den, Petře. Dnes je slečna Veronika, Amy, Vali, Sabina, Vicky, Natalka, Nikol, Renáta, Gabina, Michell, Linda, Diana, Cindy, Grace.

AAA EXCLUSIVE CLUB31.12.2025 00:16:38

Dobrý den, které dámy budou dnes k dispozici? Petr

Petr30.12.2025 17:30:56

Cô gái sexy

Come and meet with companions in our exclusive nightclub in center of Prague and choose a sexy girl of your dreams and fulfill your wishes and enjoy new experiences.

View all girls (54)