Diễn đàn
AAA Exclusive Club Praha bảo lưu đặc quyền xóa một quảng cáo không rõ ràng, thô tục hoặc vô nghĩa.
Add post, question ...
Seznam příspěvků
Dobrý večer, Richarde. Dneska jsou v klubu dívky- Anna, Cindy, Tereza, Stella, Molly, Gabriela, Nina a Diana. Zítra jsou v klubu dívky- Diana, Natasha, Sofie, Honey, Linda, Vicky, Michelle, Nina, Molly a Renáta...
Dobrý večer, prosím které slečny jsou v klubu dnes a zítra, tedy v neděli a pondělí večer, děkuji.
Dobrý den Míro, tak nejlepší je, to řešit hned, zavolat na klubové číslo a říct, co je za problém.
Dobrý den,děkuji za odpověď ikdyz byla o ničem.zeptam se kamaráda,snad nevím,zda bude vedet(snad ano).ale rádi bychom věděli,hlavně já,pokud by se to zase stalo i mě, jak postupovat?ta namyslenost a drzost te slečny byla hrozná.deluji za konkrétní napsání postupu.Treba to pomůže i ostatním,pokud se tak děje a nehlásí se to.
Dobrý večer Míro, tahle situace nás velmi mrzí a standardní to určitě není... Nepamatujete si, jak se slečna jmenovala, popř. jak vypadala?
Zdravíme Frankie, v pátek bude v práci Amy, Natálka, Honey, Kaira, Grace, Linda, Cindy, Michell, Nika, Sabina, Kira, Vali, Molly, Renata, Viky.. V sobotu bude Amy, Anna, Natálka, Honey, Kaira, Grace, Nika, Tereza, Sabina, Veronika, Kira, Vali, Stella, Molly, Renata, Viky, Nina.
Zdravíme, rádi bychom se u Vás zastavili tento pátek anebo sobotu. Které slečny budou prosím v klubu? Šťastný nový rok všem.
Dobrý den do clubu.opravdu se stává,že když chce člověk doprovod mimo club(hotel) a za platí se určitý čas,tak,že slečna když už přide,tak se otrávená,mám hloupé řeči a ani se nesvlíkne donaha?a pak peníze v trapu a slečná má s klienta srandu?Tohle se stalo kamarádovi před časem a bylo mu trapné,hned jet do clubu a chtít zpět peníze.Takže můj dotaz je,zda a jak se dá spolehlivě domluvit doprovod mimo club,aby se nestalo,co jsem popsal a slečně si neřekla něco ve stylu:hlavně zaplat a at jsem hned pryč.budu rád za vysvětlení.Jinak pěkný poslední den v roce.
Dobrý den, Petře. Dnes je slečna Veronika, Amy, Vali, Sabina, Vicky, Natalka, Nikol, Renáta, Gabina, Michell, Linda, Diana, Cindy, Grace.
Dobrý den, které dámy budou dnes k dispozici? Petr