Forum
AAA Exclusive Club Praha zastrzega sobie prawo do usuwania nieprzyzwoitych, wulgarnych lub bezsensownych reklam.
Add post, question ...
Seznam příspěvků
Dobrý večer Míro, tahle situace nás velmi mrzí a standardní to určitě není... Nepamatujete si, jak se slečna jmenovala, popř. jak vypadala?
Zdravíme Frankie, v pátek bude v práci Amy, Natálka, Honey, Kaira, Grace, Linda, Cindy, Michell, Nika, Sabina, Kira, Vali, Molly, Renata, Viky.. V sobotu bude Amy, Anna, Natálka, Honey, Kaira, Grace, Nika, Tereza, Sabina, Veronika, Kira, Vali, Stella, Molly, Renata, Viky, Nina.
Zdravíme, rádi bychom se u Vás zastavili tento pátek anebo sobotu. Které slečny budou prosím v klubu? Šťastný nový rok všem.
Dobrý den do clubu.opravdu se stává,že když chce člověk doprovod mimo club(hotel) a za platí se určitý čas,tak,že slečna když už přide,tak se otrávená,mám hloupé řeči a ani se nesvlíkne donaha?a pak peníze v trapu a slečná má s klienta srandu?Tohle se stalo kamarádovi před časem a bylo mu trapné,hned jet do clubu a chtít zpět peníze.Takže můj dotaz je,zda a jak se dá spolehlivě domluvit doprovod mimo club,aby se nestalo,co jsem popsal a slečně si neřekla něco ve stylu:hlavně zaplat a at jsem hned pryč.budu rád za vysvětlení.Jinak pěkný poslední den v roce.
Dobrý den, Petře. Dnes je slečna Veronika, Amy, Vali, Sabina, Vicky, Natalka, Nikol, Renáta, Gabina, Michell, Linda, Diana, Cindy, Grace.
Dobrý den, které dámy budou dnes k dispozici? Petr
Halo, Petrak. Dnes je slečna Karolína, Nikol, Renata, Grace, Michell, Viky, Gabina, Sofie, Cindy, Stella, Natálka, Kaira, Amy.
Haló, které krásné ženy jsou dnes v klubu?
Ahoj Marku. Dnes v klubu jsou Amy, Anna, Natálka, Sofie, Kaira, Grace, Linda, Cindy, Michell, Nikol, Veronika, Viki, Sylva,Diana...
Které dívky jsou v clubu?