Fórum
AAA Exclusive Club Praha si vyhrazuje právo smazat jakékoliv nevhodné příspěvky.
Přidej příspěvek, dotaz ...
Seznam příspěvků
Krásný večer, Dane. V sobotu bude slečna Lina, Klarisa, Kaira, Grace, Suzzane, Nika, Tereza, Sabina, Veronika, Vali, Laura, Stella, Molly, Martina, Diana.
Krásný večer všem,mohu vědět,které krasotinky budou v clubu v sobotu?
dobry den Miki, dnes budou v práci tyhle slečny...Klarisa, Sofie, Grace, Suzan, Michell, Martina, Anna, Tifanny a Tereza.
Dobrý večer. Můžete mi říct, které dívky budou zdobit klub svou přítomností dnes?
Dobrý večer, cena míchaných drinku jako je třeba cuba libre stojí 550, slečny mají na výběr drink za 550 nebo 850, ten dražší je z prémiového alkoholu. Pokud jste měl nějaké pochybnosti o cenách, mohl jste se nás zeptat hned na místě při placení, vysvětlili bychom.
Dobrý den, nedávno jsem u vás byl na návštěvě a velmi mě zaujala jedna věc. Když se kouknu na ceník drinku nějak mi nejde do hlavy, jak je možné, že jsem za pití platil 550,- (rum cola) a za slečnu vodka džus dokonce 850,-. Zajímalo by mě, jak je to možné? Předem děkuji za odpověď.
Ahoj Petře. Dnes slečna Sabina, Vali, Sofie, Karolina, Martina, Lina, Laura, Suzzane, Amy, Tereza, Grace, Amy, Michell, Kaira, Klarisa, Molly, Diana. V sobotu slečna Sabina, Vali, , Karolina, Martina, Lina, Pavlína, Suzzane, Amy, Tereza, Grace, Amy, Michell, Kaira, Klarisa, Molly, Diana, Stella.
Ahoj které krásné slečny budou v pátek a sobotu děkuji.
Hello, Vlad_is_Love. Yes, we close in 4.
Hello dears, is there anyone in the club now?